För vårdpersonal

Terveystarkastus

Terveystarkastus koostuu kysymyksistä, joita voit käyttää vointisi tarkkailuun.

Vastuuvapauslauseke

Oikeudellinen huomautus

Janssen-Cilag Oy omistaa ja ylläpitää kaikkea tällä sivustolla olevaa aineistoa. Sisältö on suojattu kansainvälisen tekijänoikeuslainsäädännön nojalla.
Sivustolla olevaa aineistoa voi ladata ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, mutta sisältöä ei saa muuttaa eikä toisintaa. Sisältöä ei saa kopioida eikä käyttää millään muullakaan tavalla.

Tämän sivuston omistajana Janssen-Cilag Oy pyrkii mahdollisimman tarkoin päivittämään tällä verkkosivustolla olevaa aineistoa ja pitämään sen ajan tasalla, mutta ei väitä, takaa tai vakuuta, että tiedot ovat oikeat, ajankohtaiset tai täydelliset. Janssen-Cilag Oy ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat siitä, että käyttäjä on joko onnistunut tai ei ole onnistunut pääsemään tälle sivustolle eikä myöskään vastaa niistä seurauksista, joita voi aiheutua siitä, että käyttäjä on luottanut sivustolla oleviin tietoihin. Tämä sivusto on tarkoitettu Euroopan unionin alueella asuvien henkilöiden käyttöön.

Tällä verkkosivustolla voi olla linkkejä tai viittauksia toisiin verkkosivustoihin. Janssen-Cilag Oy ei vastaa tällaisten sivustojen sisällöstä eikä myöskään sivustojen sisältämästä aineistosta mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Mahdolliset linkit muille sivustoille tarjotaan vain palveluna tämän sivuston käyttäjille.

Näillä verkkosivuilla mainitut tavaramerkit, yritysnimet, yritysten osoitteet ja tuotteet ovat Suomessa ja kansainvälisesti suojattuja. Näitä nimiä ei saa käyttää muihin tarkoituksiin kuin yrityksen tuotteiden tai palveluiden tunnistamiseen ilman Janssen-Cilag Oy etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Kaikki tälle sivustolle lähetettyjen sähköisten viestien sisältämät henkilötiedot kuuluvat sivuston yksityisyyden suojaa koskevien ehtojen piiriin. Tämän verkkosivuston omistaja voi vapaasti käyttää ja toisintaa kaikkia muita tällaisissa viesteissä esiintyviä tietoja, mukaan lukien mahdolliset ideat, keksinnöt, konseptit, tekniikat ja tietotaito. Tällaista käyttöä voivat olla tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ja/tai käyttö tuotteiden tai palveluiden kehittämis-, valmistus- ja/tai markkinointitarkoituksiin.

Tällä verkkosivustolla tietoja antanut tai muulla tavoin Janssen-Cilag Oy viestejä lähettänyt käyttäjä vastaa viestien sisällöstä ja annetun tiedon paikkansapitävyydestä ja oikeellisuudesta.

Nämä verkkosivuston käyttöehdot ja vastuuvapauslauseke on viimeksi päivitetty 27.06.2014.