För vårdpersonal

Terveystarkastus

Terveystarkastus koostuu kysymyksistä, joita voit käyttää vointisi tarkkailuun.

Mikä iCope on?

Tervetuloa iCope-palveluun

Jokainen meistä käsittelee omaa tai läheisen sairautta omalla yksilöllisellä tavallaan. Kahta samanlaista päivää ei ole, varsinkaan jos sairaus on muuttunut parantumatto- maksi. Kun kiinnität huomiota omaan hyvinvointiisi ja ihmissuhteisiisi, tie eteenpäin voi muuttua vähemmän kivikkoiseksi.

Oma hyvinvointisi

Syöpädiagnoosi mitä todennäköisimmin muuttaa suhtautumistasi kehoosi ja tervey- dentilaasi. Edessä on uudenlaisia haasteita. iCope palvelu tarjoaa tietoa eturauhas- syövästä ja sen vaikutuksista kehoon. Lisäksi saat hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat Sinua pysymään aktiivisena ja syömään terveellisesti.

Vastoinkäymisten vuoksi voi olla vaikeaa säilyttää myönteinen asenne mutta positiiviset ajatukset auttavat Sinua ja läheisiäsi sairauden käsittelyssä. Tällä sivustol- la voit ottaa oppia muiden kokemuksista ja saada tietoja siitä, miten pitää huolta itsestäsi.

Perhe ja ystävät

Vaikka vain miehet voivat sairastua eturauhassyöpään, sillä voi olla suuri vaikutus potilaiden kumppaneiden, lasten ja ystävien elämään. iCope antaa vinkkejä ja tukea myös omaisille vaikean tilanteen keskellä. Sairastuminen vaatii voimavaroja myös läheisiltä. Lue lisää sivustolta, kuinka perheenjäsenet voivat auttaa toisiaan selviytymään vaikean ajan läpi.

Kuinka Sinä voit?

Hyvinvointitestimme auttaa sinua hahmottamaan kokonaiskuvan hyvinvoinnistasi. Testin avulla voit kartoittaa, kuinka voit fyysisesti ja henkisesti. Kun hoitojaksosi on meneillään, voit käyttää sitä vertailukohtana tai oppaana. Lisäksi voit halutessasi antaa tiedot läheistesi ja lääkärisi käyttöön, jotta he osaavat auttaa sinua paremmin.

Hyvinvointitesti mittaa seuraavia osa-alueita:

  • Fyysinen hyvinvointi
    Fyysinen hyvinvointi tarkoittaa kehon hyvinvointia
  • Henkinen hyvinvointi
    Henkinen hyvinvointi tarkoittaa mielen hyvinvointia ja oman itsensä arvostamista
  • Sosiaalinen hyvinvointi
    Sosiaalinen hyvinvointi tarkoittaa toimivia ja mielekkäitä ihmissuhteita


Voit tehdä testin täällä.